Concept Voordeelpakket

Concept Voordeelpakket

Voor het VoordeelPakket hanteren wij geen fysiek aanvraagformulier. Op basis van de volgende mogelijkheden wordt de documentatie richting u verzorgd:

Concept VoordeelPakket
Dit document laat zien welke onderdelen binnen het pakket nieuw zijn, worden gewijzigd of beƫindigd, inclusief de kosten en assurantiebelasting.
Samenvatting van de aanvraag
Dit document lijkt op het Concept VoordeelPakket en is aangevuld met de meldcode van bijvoorbeeld de automotive producten. U ontvangt deze na het insturen van de aanvraag per e-mail. Het geeft weer op basis van welke gegevens de aanvraag is gedaan.
Slotverklaring
Ook dit document ontvangt u na het insturen van de aanvraag per e-mail. Hierin zijn de antwoorden op de gestelde slot- en acceptatievragen vermeld. Daarnaast vindt u hierin nog informatie over de in het VoordeelPakket gehanteerde richtlijnen en voorwaarden.

U kunt op elk gewenst moment wijzigingen doorvoeren binnen het pakket, zonder dat er extra kosten bijkomen.Pakketverzekeraaar.nl

Als u desondanks de slot- en acceptatievragen op papier wilt laten invullen voor uw eigen dossier, kunt u gebruikmaken van een bijgesloten bestand. Hierin staan de slot- en acceptatievragen die gesteld worden bij het aanvragen van een VoordeelPakket.