over ons

Bij Pakketverzekeraar.nl doen we alles digitaal. Dat is niet alleen veel makkelijker en sneller, maar ook een stuk goedkoper, omdat we geen duur callcenter of groot kantoorpand nodig hebben.
Bovendien kun je alles via onze website zelf regelen en voor eventuele vragen kun je ons altijd een mailtje sturen. Wij nemen dan dezelfde dag nog contact met je op.
Pakketverzekeraar / Woudagroep is in 1992 opgericht door A.Wouda. Met meer dan 25 jaar ervaring willen wij de consument graag op een onafhankelijke manier helpen met het vinden van de beste verzekeringen tegen de laagste premie. Daarmee zijn we een van de eerste aanbieders van bijvoorbeeld een goedkope internet verzekeringen.
De kracht van Pakketverzekeraar.nl schuilt in het feit dat onze medewerkers uw aanvraag direct en persoonlijk behandelen.
Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon. Dat houdt in dat we geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen hebben aan welke maatschappij dan ook. En dat is een groot voordeel voor u.
We zijn namelijk altijd op zoek naar het product met de laagste premie en de beste voorwaarden.

AFM

Pakketverzekeraar / Woudagroep voldoet aan alle wettelijke bepalingen van de AFM.
Zo beschikken wij over de benodigde vergunningen en diploma’s en zij wij aangesloten bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening ( KIFID).

Contact opnemen