Voordelen Voordeelpakket

Voordelen Voordeelpakket

1. Meer tijd 
In een fractie van de tijd die u normaal kwijt was stelt u een totaalpakket samen, inclusief pakketkorting en assurantiebelasting.

2. Eenvoudig product- en polisvoorwaarden vergelijken
Binnen een pakket kunt u een complete voorwaardenvergelijking maken van verschillende maatschappijen. Ook worden de beschikbare polisvoorwaarden en verzekeringskaarten getoond en worden de belangrijkste productkenmerken getoond.

3. Op ieder moment kosteloos wijzigen
U kunt op elk gewenst moment wijzigingen doorvoeren binnen het pakket, zonder dat er extra kosten bijkomen. Ook bij polisopmaak of een royement worden geen onverwachte kosten in rekening gebracht.

4. Dagelijks opzegbaar
De (onderdelen van) het VoordeelPakket zijn allemaal dagelijks opzegbaar, ook in het eerste verzekeringsjaar. Wel zo transparant.

5. Geïntegreerde pakketkorting van alle maatschappijen
In het VoordeelPakket zijn alle pakketkortingsregelingen van onze aanbieders ingeregeld. Deze worden automatisch voor u berekend, zodat u direct de voordeligste pakketcombinatie ziet wanneer u een pakket kiest.

6. Briljante oplossing voor de tweede gezinsautoregeling: de extra autoregeling
U hoeft niet langer zelf te rekenen, de software bepaalt automatisch welke auto het beste als eerste auto gezien kan worden zodat de korting op de premie voor de andere auto maximaal is.